Raoul Meuwese

Chef de Cuisine Raoul Meuwese

 

Vanaf 1 december 2018 is Raoul Meuwese (1982) de Chef de Cuisine van restaurant Bridges. Voorheen was hij Chef de Cuisine van Michelinster restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin). Meuwese heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend en gewerkt in verschillende keukens. In het verleden heeft hij o.a. gewerkt bij restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en restaurant Leds en restaurant Savarin, beiden in Rijswijk.

Samen met Sous-Chef Pascal Duvivier en de rest van de keukenbrigade gaat Raoul het – in het begin van 2018 – vernieuwde concept van Bridges verder ontwikkelen. Net als voorgaande jaren blijft Ron Blaauw nauw verbonden met Bridges als culinair adviseur.

Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassieke Franse creaties, met internationale invloeden en een moderne twist”. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de gastronomische kwaliteit en service van Bridges.

 

Photo credit: Eric Kleinberg Photography